perjantai 3. kesäkuuta 2016

Marbellan Feriat aloittavat kesän juhlinnan ! - Feria San Berbabe

Feria de San Bernabe !

La Feria San Bernabe on Marbellan tärkeimpiä vuosittaisia tapahtumia. Tuolloin juhlitaan ja kunnioitetaan 1400- luvulla Marbellassa vaikuttaneen katollisen San Bernabea muistoa. 

Sunnuntaina 5.6. Romeria San Berbabe aloittaa valmistautuimisen seuraavana päivänä starttaavaan Marbellan feria- viikolle. Jos olet aamuvirkku niin riennä Marbellan pääkadulle seuraaman kulkuetta.

Feria-aika on 6. - 12.6. Tuona aikan Marbellassa osa kaupoista pitää silloin tällöin ovensa suljettuna, jotta kaikki pääsevät nauttimaan juhlasta.

Itse juhlapaikka on La Canada ostoskeskuksen itäpuolella. Päivisin tapahtumat ovat Marbellan keskustassa, mutta iltaisin kaikki toiminta keskittyy tuonne feria-alueella. 

Jos menet autolla, niin jätä auto La Canadan parkkipaikalle. Kävele sieltä itäänpäin tai hyppää alueella kulkevin bussiin ja juniin. Myös Marbellasta kulkeen bussi aina kello 6 pm - 3am välisenä aikana kuljettaen juhlaväkeä feria-alueelle. Keskiviikkona bussi aloittaa liikennöinnin jo kello 5 pm, koska silloin on lasten päivä. 

Jos olet turistina paikalle - mene aistimaan espanjalaista ilonpitoa. Jos olet vakituinen asukas - sulaudu paikalliseen juhlintaan !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!