perjantai 15. elokuuta 2014

Grande fiesta

Nyt viikonloppuna vietettiin ns. pitkää viikonloppua Espanjassa.
Perjantai oli kansallinen vapaapäivä ja sen kyllä huomasi jo aamusta lentokentällä. Kun menin aamu yhdeksältä kentälle vastaan asiakkaita, täytyi jonotella jo kenttäalueelle pääsyä.

Iltasella pääsin viettämään turistiaikaa ystävieni kanssa.

Menimme syömään Copi Banukseen, jonka solomillot ja lampaan kareet eivät jättäneet meitä kylmäksi. 

Illallisen jälkeen suuntasimme katsastamaan Puerto Banuksen rannan elämää. Kello oli jo lähellä puoltayötä, mutta shoppailua se ei haitannut.

Tehtävämme oli löytää tulevalle morsiammelle kengät. Ensin piipahdimme Louis Vuittonilla, joka oli tupaten täynnä väkeä. Pöydän ääressä istui kaksi naista: äiti ja tytär. Edessään heillä oli konjakki- ja shampanjapullot. Ystäväni heidän kanssaan keskusteli venäjäksi ja he kertoivat olevansa jo toistamiseen kaupassa samana päivänä. Päivällä oli laskua kertynyt 20 000 euroa edestä ja nyt näytti
uudet ostokset tekevän toisen 20 000 euroa. 

Jatkoimme edelleen kenkien etsintää, jotka sitten löysimmekin viereisestä putiikista. Tuleva morsian on saanut jo kengät hankittua.Lopuksi istahdimme viellä rannalle ravintolaan nauttimaan lämpimästä Andalucian yöstä. Meidän matka kotiin alkoi kahdelta yöllä, mutta meno rannassa jatkui railakkaana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!