sunnuntai 12. tammikuuta 2014

HOTELLILOTTOA !

Olimme vuodenvaihteen lomalla ja ystäväni kehoituksesta päätimme "pelata" hotellilottoa.

Hotwire on palvelu, jossa voi varata hotellin rajatulta alueelta. Palvelussa voit siis määrittää tähti-reittauksen ja alueen. Kun olet maksanut, saat tietää mistä hotellista varaus on. Maksimi pituus on neljä vuorokautta. Osa rajoittaa jatkamisen vain yhteen vuorokauteen. Tämän yöpymisen hinta oli 120 euroa (kahden hengen huone).

Ensimmäisen yön varasimme Worth Lauderdale:sta. Kriteerinä oli neljän tähden hotelli ja läheltä rantaa. Arpa osui Il Lucano hotelliin, josta saimme parvekkeellisen ylimmän kerroksen huoneen. Hotelli sijaitsi kanavan rannassa ja aamiaisella oli mukava seurailla laivaliikennettä kanavassa. Todellakin laiva, sillä ihan pieniä eivät paikallisten veneet olleet. Hotellissa oli italialainen ravintola, joka tuntui olevan todella suosittu. Koska meillä ei ollut varauta, niin jouduimme syömään illallista hotellin aulassa.
Seuraaviksi öiksi päätimme lähteä lähemmäs Miamia, joka osoittautui virheeksi. Varasimme suoraan kolmeksi yöksi edelleen neljän tähden hotellista lähdeltä Hollywoodin rantaa. Tällä kertaa saimme huoneen Crowne Plaza Hollywood Beach hotellista. Koska oli joulun ja uudenvuoden välinen aika, hotelli oli täyteen buukattu. Huoneemme oli ensimmäisessä asuinkerroksessa ja alla oli hotellin pesula ja parin huoneen päässä kuntosali, joka oli auki 24/7. Huoneemme oli parhaat päivänsä nähnyt ja tehty invahuoneeksi. Niinpä kylpyhuonekin muistutti enemmän sairaalan pesuhuonetta, kuin neljän tähden hotellihuoneen kylppäriä. Hyvänä puolena oli allasalue kanavan rannassa. Tässä hotellissa yö maksoi 140 euroa (kolmen hengen huone).

Valitimme asiasta aktiivisesti ja sen seurauksena saimme hyvityksenä aamiaiskuponkeja. Hotwireen teimme myös reklamaation, koska hotelli olisi suostunut varauksen peruutukseen. Palveluntuottaja ei kuitenkaan suostunut. Niipä kärvistelimme hotellissa ja tulimme siihen tulokseen, että jatkossa varaamme vain yhdeksi yöksi kerrallaan ja sitten jatkamme, jos osoittautuu hyväksi.

Turisteina otettiin aurinkoa, satoi tai paistoi

Kotimatkalta purjehtimasta jäimme jälleen kolmeksi yöksi Miamin alueelle. Nyt pelasimme lottoa varaten huoneen Palm Beach:ltä. Edellisestä kerrasta viisastuneena varasimme vain yhdeksi yöksi. Ajattelimme, että sesonkiaika on ohi ja saamme todennäköisesti jatkettua, jos hotelli osoittautuu kunnolliseksi. Nyt arpa osui Omphoy hotelliin. Hotellin sijainti oli aivan meren rannassa, josta tosin ei ollut mitään iloa. Sää Floridassa oli tosi kylmä koko oleskeluaikamme ja huoneessa täytyi olla lämmitys. Tämän hotellin hinta oli 130 euroa (komen hengen huone) yksi yö. Ensimmäisenä aamuna kysyimme respassa, josko voisimme jatkaa ja mikä olisi hinta. Heidän hintansa oli 280 USD:tä. Hotwire palvelussa jatkaminen maksoi 160 USD:tä, joten jatkoimme sitä kautta. Kolmannen yön jatkaminen ei sitten enää onnistunutkaan, joten kysyimme jälleen respasta hintaa. Nyt jatkoivat hintaan 169 USD:tä (kysyivät ensin nettin kautta maksamme hinnan).

Tämä hotelli oli mukava, mutta sisustus oli todella tummaa. Sisällä ei tiennyt, oliko ulkona aurinkoista vai ei. Hotellin Spa näytti olevan paikallisten rouvien suosiossa. He nimittäin tulivat aamulla ensin nauttimaan Spaan hoidoista ja sen jälkeen lounaalle. Kun lounas oli saatu päätettyä, tyhjennettiin pöytä ja alettiin pelaamaan korttia. Itse käytimme vain kuntosalia ja saunaa. Hotellissa oli panostettu paljon erilaisiin patsaisiin. Biljardipöytä ja jääkiekkopeli näytti olevan nuorison kovassa käytössä. Koska Floridassa oli vuosikymmenin kylmintä, oli lämmitettyyn ulkoaltaaseen mukava pujahtaa ennen saunaa.

Sisääntuloaulan vastaanottaja

Allasalue

1 kommentti:

  1. Varakkaat Jenkkivanhukset eivät olekkaan niin hyväkuntoisia miltä vaikuttavat. Iltahämärissä kun Sherryn tissuttelun ja tuntikausien kortin läiskimisen jälkeen mennään huoneeseen niin tarvitaan vähän apuja kylppärissä.

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!