tiistai 4. syyskuuta 2012

Ihana Panorama hotelli Sveitsissä

Syyskuun alussa vietimme pidennetyn viikonlopun Sveitsissä. Lensimme Zurichiin ja sieltä vuokrattuamme auto Avikselta, lähdimme navigaattorin avulla vierailemaan suomalaisen kaverimme luona. Aatelimme saavamme auton edullisesti kentältä. Zurichin kentällä olikin useita vuokraamoita. Ensimmäisenä menimme ns. halpisvuokraamon tiskille. Hinta ei meitä oikein miellyttänyt. Seuraavana Avis ja sieltä saimmekin järkevään hintaan auton ja eikun menoksi. 

Zurichistä lähdimme ajamaan järven rantaa pitkin kohti Lachenia. Kylässä olikin markkina- ja tivolipäivä. Perheet olivat suurin joukoin nauttimassa torimeiningistä.

Jatkoimme järven etelärantaa pitkin ja poikkesimme vuoristoon. Näimme kyltin spa hotellista. Olimme niin "keskellä ei mitään", että päätettiin käydä katsomassa paikka, josko olisi edullinen yöpaikka. Saavuimme Panorama Resort & Spa hotelliin Freusisbergissä. Paikka oli mitä ihanin ja niin olivat hinnatkin. Emme raskineet jäädä yöksi. Mutta, respan poika juoksikin perään ja tarjosi meille sviitin käyttöön samalla hinnalla. Niinpä päätettiinkiin viettää lomaa. 

Hotellissa nautin ulkoaltaalla uimisesta kirpeässä syyssäässä. Monta erilaista saunaakin tuli kokeiltua. Mieheni meni saunaa ns. suomalaisittain alasti - minä en. Suurin osa siellä nautiskeli erilaisista yrtti- ja höyrysaunoista aivan aatamin ja eevan asussa.

Näkymä Zurich järvelleHotellihuoneemme

Pienet yksityiskohdat tekevät asumisesta viihtyisän. Saimme kuulla, että kyseessä oli perheyritys. Hotellissa myös Sveitsin jalkapallomaajoukkue keskittyy ennen tärkeitä otteluita. Mekin saimme seurata  urheilijoiden treenausta. Saunassa emme heitä nähneet :) Suosittelen hotellia kaikille, jotka arvostavat rauhallista ympäristöä ja loistavaa palvelua.

Zurichissä parkkihallissa löysin hienon idean meille naisille: oma parkkiruutu naisille ja hissin vieressä. I Like


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!